Welkom in Shadan Saffraan webwinkel

Shadan Saffraan Webwinkel

 

 

De beste kwaliteit saffraan

Wilt u saffraan kopen? Dan bent u hier op het juiste adres. Hier vindt u alles de beste saffraan ter wereld, de Perzische saffraan en saffraan producten.

Hebt u geen PayPal account: geen probleem.

Stuurt een email met uw bestelling aan info@shadan.nl. U ontvangt dan een email van ons met informatie over de betaling en levering van uw bestelling.

De saffraan producten worden aan zowel particulier als aan (groot) zakelijke klanten aangeboden.

 

 

Waarom Saffraan?

In het algemeen staat saffraan bekend als een heerlijk en zeldzaam kruid met een bijzondere geurige aroma en gele kleur.

Minder bekend bij de grote public is de kracht van saffraan bij preventie van vele ziektes. Uit de wetenschappelijke studies blijkt dat saffraan een krachtige antioxidant bevat en dat saffraan een goed middel is tegen vermoeidheid, ontstoken tandvlees, hart en vaatziektes. Saffraan staat ook bekend als een middel tegen mentale helderheid.

In het oosten staat saffraan bekend als het middel tegen spijsvertering, astma, slapeloosheid, menstruatieproblemen, verkoudheid, ontsteking en depressie.

Een recente wetenschappelijke studie suggereert dat saffraan zeer effectieve stoffen bevat als Prozac die voor de behandeling tegen depressie gebruikt wordt.

Saffraan is in vergelijking met andere kruiden redelijk prijzig en dit komt omdat saffraan erg moeilijk te oogsten is. Bijvoorbeeld voor het oogsten van een ounce saffraan zijn meer dan 4500 saffraan bloemen nodig en die trouwens allemaal handmatig behandeld moeten worden.